iУкр Укр
м. Богуслав
Виберіть своє місто
  • м. Біла Церква
  • м. Богуслав
  • м. Боярка
  • м. Васильків
  • м. Вишневе
  • м. Київ
  • м. Миронівка
  • м. Тараща
  • м. Тетіїв
Або введіть інший населений пункт України
Вибір міста допоможе надати актуальну інформацію про тарифні плани і можливість підключення послуг за Вашою адресою
0 800 508 508 Безкоштовно на території України
Передзвонити
Зворотний дзвінок
Відміна
Оплатити

Шановні користувачі інтернет-ресурсу!

Товариство з обмеженою відповідальністю «Белвест» з повагою відноситься до конфіденційної інформації та відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2297-17 гарантує захист персональних даних будь-якої особи, що стала відвідувачем цього ресурсу та надала у будь який спосіб персональні дані до ТОВ «Белвест».

У розділах, наведених нижче, ми проінформуємо Вас про нашу Політику Конфіденційності, а саме як ТОВ «Белвест» обробляє Ваші персональні (особисті) дані, коли Ви використовуєте наші послуги, такі як доступ до мережі Інтернет, Інтернет телебачення, відвідування сайту http://www.uatel.eu та інші послуги.


Свобода вибору


ТОВ «Белвест» зобов'язаний завжди тримати Вас у курсі своїх спеціальних пропозицій та акцій, які можуть Вас зацікавити. Однак, якщо Ви не хочете отримувати комерційні повідомлення від нас, Ви можете легко вказати це в будь-який час за допомогою одного з багатьох каналів зв'язку (електронна пошта, на сторінці «Особистий кабінет», Контакт-Центр за номером 0800508508 і ми в найкоротші терміни зробимо зміни відповідно до Вашого рішення.

Якщо Ваша особиста інформація змінилася (наприклад, поштовий індекс, поштова адреса, адреса електронної пошти, контактний номер телефону), будь ласка, поновіть Ваші особисті дані на сторінці «Особистий кабінет».


Збір та використання персональних даних


Якщо Ви хочете скористатися нашими послугами, Вам буде запропоновано ввести персональні дані, при наявності Вашої згоди, такі як ім'я та прізвище, адреса, логін, адреса електронної пошти, номер телефону, номер мобільного телефону. Ми можемо звернутися до Вас з проханням про надання інших даних, які нам можуть бути потрібні для надання послуг на основі чинного законодавства України.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Персональні дані можуть бути отримані через різні канали: в усній формі в центрах обслуговування абонентів ТОВ «Белвест», за телефоном через обслуговування клієнтів, в письмовому вигляді через форму замовлення, а також в електронних формах на інтернет-ресурсі або через SMS.

Крім того, ми збираємо дані про використання наших послуг і трафік відвідування Сайтів або сполук, які проходять через нашу мережу. Відомості можуть містити сполуки, трафік, фіксовані (виділені) реальні та динамічно виділені (сірі) IP адреси, MAC адреси пристроїв, а також дату, час, тривалість інтернет-з'єднання.

Персональні дані, які Ви надаєте, обробляються і зберігаються у Базі персональних даних (БПД) «Абоненти» ТОВ «Белвест» (власник БПД – ТОВ «Белвест», місцезнаходження БПД: вул. Богдана Хмельницького, 5, м. Біла Церква, Україна, інд. 09110, контактний телефон: 0800508508

Персональні дані використовуються в цілях забезпечення реалізації правовідносин відповідно до укладеного між Вами та ТОВ «Белвест» публічним договором оферти про надання послуг доступу до мережі Інтернет, Інтернет телебачення та інших замовлених Вами послуг в компанії ТОВ «Белвест», податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», Цивільного кодексу України, Податкового кодексу України, Статуту ТОВ «Белвест».


Для системи безпеки, коли ви відвідуєте наші інтернет-ресурси, наш Сервер тимчасово реєструє доменне ім'я або IP-адресу комп'ютера, яка робить запит, а також дату доступу, файл прохання клієнта (ім'я файлу та URL), код відповіді HTTP, Веб-сайт, з якого Ви відвідуєте нас і кількість байтів, переданих в процесі сесії.


Спеціальні зауваження з приводу дітей


Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на нашому сайті.

ТОВ «Белвест» радить усім батькам та опікунам пояснити своїм дітям, що особисті дані потрібно розміщувати в Інтернеті з відповідальністю. ТОВ «Белвест» ніколи навмисно не буде збирати інформацію від неповнолітніх, не буде використовувати її, а також розголошувати третій стороні без Вашого дозволу.


Взаємодія Інтернет-ресурсу ТОВ «Белвест»


Наш сайт може містити посилання на ресурси, які не керуються ТОВ «Белвест». Такі гіперпосилання наведені виключно для інформаційних цілей. При використанні таких Інтернет-ресурсів, ми рекомендуємо Вам уважно прочитати їх політику конфіденційності.


Таємниця телекомуникаційної активності


Відомості про трафік, які проходять через Центри Опрацювання Даних (ЦОД) нашої телекомунікаційної мережі, електронної пошти, SMS та Вашої активності в Інтернеті на інших сайтах захищені у відповідності з законодавством. Це означає, що ТОВ «Белвест» і його співробітники не можуть втручатися в таємницю телекомуникаційної активності, що регламентовано відповідними внутрішніми наказами та інструкціями.

Телефонні дзвінки, які Ви здійснюєте в наш контакт-центр за номером 0800508508 можуть бути записані з метою поліпшення якості послуг, що надаються ТОВ «Белвест», і в якості доказу у разі виникнення спору в рамках виконання умов договорів.


Зміни


Наша політика конфіденційності може піддаватися періодичним змінам. Ми не будемо обмежувати Ваші права, згадані в цій Політиці конфіденційності без ясно вираженої згоди. Будь-які зміни в Політику конфіденційності будуть опубліковані на цій інтернет-сторінці: http://www.uatel.eu/privacy, а в разі внесення істотних змін ми зробимо більш помітне повідомлення (включаючи відправку повідомлення про зміни в Політиці конфіденційності по електронній пошті, sms – для окремих служб). Тому, ми рекомендуємо звертатися до цієї політики конфіденційності регулярно.